Tinus Vermeersch / Santiago Borja

Waan je even weg van de wereld tijdens een bezoek aan de tentoonstelling van Tinus Vermeersch en Santiago Borja! In het mysterieuze universum van Tinus Vermeersch, laten gekke figuren je doorheen zijn tekeningen, schilderijen, keramiek en beeldhouwwerken de meest idyllische landschappen zien. Santiago Borja neemt je dan weer mee naar het verre Mexico en vertelt over de Mexicaanse cultuur en het nomadische bestaan van de kunstenaar.

Bij de tentoonstelling van Tinus Vermeersch & Santiago Borja biedt Be-Part Atelier actieve rondleidingen en workshops voor gezinnen, kleuters, lager onderwijs en secundair onderwijs aan. Deze expo loopt van 28 juli tot 6 oktober 2019, in de Paardenstallen (Korte Kapucijnenstraat z/n) en in de Broelkaai 6 in Kortrijk.

In Be-Part Atelier worden actuele kunsttentoonstellingen en ideeën van kunstenaars omgezet naar de leefwereld en interesse van kinderen en jongeren. We doen dit, samen met Mooss vzw, met actieve rondleidingen en creatieve workshops voor kleuters (4-6 jaar), basisonderwijs (6-12 jaar) en secundair onderwijs (12-18 jaar).

PRAKTISCH

  • PRIJS: €60 all-in per groep – dankzij de steun van Stad Kortrijk
  • TIJDSTIP: maandag – vrijdag om 09:30 of 13:00 uur – andere momenten mogelijk op aanvraag
  • LEEFTIJD: kleuters en lager onderwijs: rondleidingen + workshops (4-12 jaar) secundair onderwijs: masterclasses (12-18 jaar)
  • GROEPSGROOTTE: max. 20 deelnemers per groep – het is mogelijk de groep op te splitsen en parallelle sessies met 2 atelierbegeleiders te volgen
  • meer info & inschrijven via atelier@be-part.be